Stina Hedberg Karlberg – Move and Mind rörelsestudio

StinaStina Hedberg Karlberg Leg fysioterapeut med bakgrund som dansare och koreograf, rytmisk rörelseinstruktör.

Jag har arbetat på SU och i primärvården med psykisk ohälsa, är utbildad i psykomotorisk fysioterapi, traumaterapi och basal kroppskännedom.
Nu jobbar jag i egen studio med vuxna med stressrelaterade spänningar och smärta, stel rygg och nacke – även dansare och scenartister. Jag har även barnklienter med autism i olika grader, uppmärksamhets- och koordinationsproblem.

Jag har utvecklat en form där ursprungliga rörelser, andning och uttryck är de viktigaste byggstenarna. Här är den rytmiska rörelseprincipen är ett fint komplement, den fungerar naturligt ihop med både dans och andra rörelseterapier, och rytmisk rörelseträning har varit ovärderlig som en del av kroppsmedvetandeträningen i sjukgymnastiken.

Kontakta gärna mig, jag tar emot i min studio centralt i Göteborg.
Jag kommer också gärna ut till din skola eller förskola och berättar.

Email: stina@moveandmind.se
Telefon: 0708 – 24 29 41
Websida: www.moveandmind.se