Eva Johansson – Rytmisk rörelseträning i Norden AB

EvaEva Johansson, civilingenjör, Rytmisk rörelseinstruktör och Metamedicin hälsocoach.

Efter att ha fått en son som föddes med autism, ADHD och utvecklingsstörning, har jag ägnat mitt liv åt att hjälpa honom att hitta balans och harmoni. På resan har jag har jag lärt mig att spegla mig i honom och gör allt jag ser att sonen behöver även på mig själv. Det har lett till att jag skolat om mig helt och utbildat mig till Rytmisk rörelseinstruktör för Dr Harald Blomberg och MetaMedicin hälsocoach för Susanne Billander. Med dessa verktyg, och med kunskaperna i kemi, biokemi och mikrobiologi från KTH har jag kommit långt på vår väg mot harmoni.
Idag åker jag runt i hela världen och utbildar i Rytmisk rörelseträning. I Solna, Sverige, tar jag emot klienter och lägger upp träningsprogram med Rytmisk rörelseträning och reflexintegrering. Jag kan även vägleda de som vill sanera sina tänder från tungmetaller, och rensa ut dessa ur kroppen.

Dessutom erbjuder jag analys och harmonisering med hjälp av bioresonans enligt Paul Schmidt, där jag tittar på kost. näring och näringstillskott. Jag erbjuder även hälsocoachning enligt Metamedicin modellen där fysiska och psykiska besvär belyses och kopplas till trauman.

För de som även vill jobba på det andliga planet kan jag assistera med olika tekniker. Läs mer om det på www.energimedvetenhet.nu

Boka tid hos mig genom

e-mail: eva.johansson@brmt.se

telefon: 070 – 696 81 18

se även www.rytmiskrorelsetraning.se